miércoles, 16 de mayo de 2007

Llorenç Rigo

Mem, ara uns amics meus, man dit k alguna persona havia posat uns comentaris bastant desagradables a n'akest es nostro blog, es NAXOTIANOS. Ho he mirat i si, efectivament, hi ha akests comentaris. Mira companyero/a k haguis escrit això, pot ser k sa nostra vida sigui molt trista a sa residència (cosa k no és així), però una cosa t diré, almenys no anam per sa vida fent akest tipo de putadetes anònimes k lo únic k demostres es es tipo de persona k ets. To dic, xk segons tu, no tenim vida no? i jo m deman... ki té menos vida, un tio/a k encén s'ordenador i lo únic k té per fer es insultar a altre gent k lo únic k vol es passar-so bé amb una web k no xerra malament de ningú? Sincerament, m'estim més podrirme a uns escalons, k no fer el k tu has fet, amb això demostres: 1- Una immaduresa total i absoluta; 2- una vida social innexistent si t dona temps a fer això ( i això k dius k som noltros es k no tenim vida); 3- Vols donar una espècia de lliçons de moral... i tu creus k algú pot intentar donar cap tipo de lliçó dient el k dius?!! "nyoc" per exemple; 4- moltes altres coses més., però tenc ganes de passar a sa part sèria de s'escrit.

Ates k res dir k tot els adjectius pertanyen als dos gèneres mascle o famella ja k no sabem ki es es fill de puta. Per cert demostraré k som pueblerino.
I ara si, mira troç de puta trutja, jo m cag amb sa teva puta estampa, mare i amb tot lo k una persona se pugui kigar. Si tens es coionets suficients, vine a sa residencia, o venim, o venc on tu m diguis, ja k crec k perfectament mos coneixes a tots. Resa xk noltros no t coneguem a tu, xk t jur k t'anira tort, pero tort. T tiraré pedrades fins k escupis hasta ses dents de llet. i ja no t dic res més xk n'estic fins a nes cul d'escriure. però jo to diria a sa puta cara, merda de persona.

Per cert, lo de nyoc... lo de nyoc es penós!!!! jajaj!! encara fas gràcia amb akesta merda k has de posat!!!!

marc rotger

escoltem fill o filla de puta que as posat es comentaris. si tens lo que as de tenir digues qui ets!!! ningu de aquest blog savia rabaxat mai a insultar a personatges com tu. som de poble, si, pero lo que as de tenir ben clar es que fare lo inbpusible per sabre qui ets, i cuant te trobi te rabasare es puta cap. mos as insultat a tots i amb especial a un des meus millors amics. aqui tens es meu tlf. 676 15 64 42. abans de insultar a ningu tas de mirar a tu matex o a tu matexa i mirar ses dimensions de totes ses teves parts des cos. i as de sebre tambe que axo de ñoc!! se qui es que o sol dir i e relacionat un parei de cosetes, teniu ben en comte!!!

martes, 15 de mayo de 2007

prova prova los micrófonos!

AVÍS PELS QUE NO HO TENEN CLAR

AQUEST NO ES UN BLOG PER ABUSAR I DESPOTRICAR DELS DEMÉS, ÉS UN LLOC PER DEIXAR LES NOSTRES VIVÈNCIES I PER RIURE UNA ESTONA, EL QUE NO HO TENGUI CLAR MÉS VAL QUE SE LA PELI AMB DUES PEDRES I APAGUI S'ORDENADOR